„Uraganul” Nicu loveste SUA, la Miami, in cadrul Icarus Florida UltraFest

757

 Nicu Buceanu este liderul concursului de 144 de ore din cadrul Icarus Florida UltraFest. Doar 11 atleti de pe 4 continente (Australia, America de Nord, Europa si Asia) s-au incumetat sa ia startul. Printre ei doi romani: Nicu Buceanu si Adrian Bontiu. Organizatorul competitiei este un roman stabilit de mult timp in SUA: Andrei Nana.

„Cine e pe primul loc? Cine e pe primul loc? Nicu e! Nicu e!”

Nicu Buceanu - Icarus Florida Ultra FestEste una dintre lozinicile favorite ale galeriilor de fotbal atunci cand formatia lor se afla in fruntea clasamentului. De la mii de kilometri departare Nicu Buceanu ne face sa „strigam” in gand acest refren. Sau sa-l scriem. Asta pentru ca Nicu a reusit o zi de exceptie. Prima din cele 6 zile istovitoare. Se simte foarte bine si se pare ca s-a acomodat si cu temperatura destul de ridicata fata de cea la care s-a antrenat.

Nicu s-a destainuit apropiatilor ca este foarte multumit de conditiile de organizare si asta ii ofera un confort psihic. In primele 24 de ore a fost un adevarat „uragan”. A dormit doar o ora si jumatate si a alergat 150 de kilometri. La 24 de ore de la start avea un avantaj de 12 kilometri si jumatate fata de ocupantul locului secund Brad Compton, Statele Unite ale Americii

„Se spune ca timpul schimba lucrurile.In realitate tu esti cel ce trebuie sa o faca.”- Nicu Buceanu

Adrian Bontiu Icarus Florida UltraFestCelalalt roman aflat in cursa Adrian Bontiu ocupa locul 6. In primele 24 de ore alergase 106 kilometri, cu 6 kilometri   peste obiectivul de 100 pe care si-l stabilise zilnic. La feminin pe primul loc este o alergatoare din Australia cu 103 kilometri parcursi.

Competitia se desfasoara pe o bucla de 1040 de metri in parcul Snyder din Fort Lauderdale, Miami.

Credit Photo: Facebook Icarus Florida UltraFest