miercuri, februarie 21, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXUTMB: Podium acaparat de francezi la TDS. Stefan Dan in continuare cel...

UTMB: Podium acaparat de francezi la TDS. Stefan Dan in continuare cel mai bine clasat roman

  Gazdele s-au impus la TDS

Podium in totalitate francez la cursa de 118,4 kilometri. Organizatorii au estimat aproape perfect timpul castigatorului. Michel Lanne ( FOTO ) a trecut linia de sosire dupa 14 ore, 33 de minute si 9 secunde. Anul trecut el s-a impus in CCC. Antoine Guillon si Sylvain Camus au ajuns in acelasi timp la finish cu un timp de 14 ore, 36 de minute si 14 secunde. 

Cel mai bine clasat roman ramane Stefan Dan. La ora 22, ora Romaniei, acesta avea parcursi 95 de kilometri in 15 ore,un minut si 53 de secunde. Stefan ocupa locul 89 in clasamentul general si 24 la categorie. Din 1818 participanti 330 au abandonat. Ceilalti 5 romani continua cursa.

Astazi au circulat mai multe informatii in mediul on-line ce speculau pe faptul ca organizatorii intentioneaza sa micsoreze distantele la cursele CCC si UTMB din cauza vremii.

” La toate cursele de aici exista si o varianta mai scurta, cu expunere mai mica, mai puțin riscante. Nu cred ca va fi cazul. Vom vedea cum va fi vremea. În seara asta se pare insa ca se cam strica.” – Robert Hajnal, pentru aimx.ro 

Robert va participa la cursa REGINA, de 170 de kilometri. Ultramaratonistul din Brasov vine dupa un an 2017 in care a reusit cel mai bun rezultat al carierei: locul 5 la Lavaredo Ultra Trail.

Un TOP 10 aici s-ar transforma in cel mai bun rezultat al meu. Pot veni insa si pe locul 11 cun timp bun si sunt multumit.” 🙂

Credit Photo: Facebook UTMB

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE