Victorie pentru Dan Alexandru Hriscu la Brașov, night challenge!

56
Victorie pentru Dan Alexandru Hriscu la Brașov, night chellenge!
sursa foto Facebook, Hriscu Dan Alexandru

Victorie pentru Dan Alexandru Hriscu. Timp: 32:51. În vârful Tâmpa: 16:50. Cel mai nou night run din Brașov, pe cărările deja bine cunoscute de pe Tâmpa! 7,5km, 360m diferență de nivel și un vârf de atins, conform Brașov Marathon!

Victorie pentru Dan Alexandru Hriscu la Brașov Marathon! Declarație după eveniment.

”Aș vrea să încep prin a le mulțumi organizatorilor Brașov Marathon pentru invitație, un concurs foarte bine organizat, în plus, a prins foarte bine la public ideea de a alerga noaptea la lumina frontalei! A fost o atmosferă foarte frumoasă! Despre cursă, am avut un sezon bun, ceea ce mi-a dat încredere în forțele mele, așadar am plecat încă de la start destul de tare și am impus un ritm pe care nu l-am mai slăbit până la Finish! Mi-am dorit foarte mult să scot un timp bun, ceea ce s-a și întâmplat! Astfel, după 16minute și 50 de secunde am reușit să ajung în vârful Tâmpa (960m) devenind astfel „KING OF TÂMPA” iar după 32 de minute și 51 de secunde am câștigat întreaga cursă! M-am simțit excelent, totodată, m-am bucurat să văd atât de multă lume aliniată la start! Cel mai greu a fost, în apropierea vârfului, acolo am simțit o ușurare dar în același timp trebuia să îmi văd mai departe de cursă!!!

Pentru Dan Alexandru Hriscu urmează competițiile: Alba Iulia City Race, Campionatul Național de Maraton de la Timișoara și Azuga Trail Race, încă trei curse, după care final de sezon și pregătirea pentru sezonul 2024!!! Mulțumesc tuturor pentru susținerea acordată, mulțumesc sponsorilor (SportGuru, GarminRomania, Dynafit, TeamRun, ToroRacingTeam) și antrenorului Radu Milea!

Dan Alexandru Hriscu se impune la SUBCARPATI Trail Run cu un nou record al întrecerii.

Rezultatele din acest sezon sunt următoarele: Locul 1 la Semimaraton Gerar ( a făcut echipă cu Antoanela Manac și cu Radu Milea) Locul 1 la proba de 10kilometri din cadrul SportGuru 21k Timișoara. Locul 3 la Urme Pe Play proba de UltraMaraton 56 de kilometri cu 3200 diferența de nivel (cursa a fost și criteriu de selecție pentru Campionatele Mondiale din Austria) Locul 1 la Subcarpați Trail Run proba de Maraton (40,81 km, 1735 diferența de nivel).

Pe AIMX  citiți și mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea