Victorii la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Maribor

26
Victorii la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Maribor
sursa Facebook, COSR

Victorii la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Maribor. Miercuri seara, 26 iulie, la competiția din Slovenia au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Robert Badea (200 metri mixt), dar și componentele ștafetei feminine de 4×100 metri liber: Daria Silișteanu, Diana Stiger, Aissia Prisecariu, Ana Maria Sibișeanu și Denisa Bacalu. Succes anunțat de FRNPM din Slovenia.

Victorii la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Maribor

Victorii la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Maribor. Tudor Ilie Moşoi a cucerit medalia de AUR la FOTE Maribor 2023!! În preliminarii i-a învins pe Roman Daken, Magni Koch Lauritzen, Konstantinos Tsaparas. În SFERTURI, l-a învins pe Muhammad Musayed (Azerbaidjan), iar în SEMIFINALĂ s-a impus în fața lui Sebestyen Kollar (Ungaria). În FINALĂ s-a impus în fața lui Simas Polikevicius (Lituania) anunță Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

La Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Maribor, Team România adună medalii la natație!

FOTE 2023: Robert Badea a cucerit o nouă medalie de AUR pentru România la înot! S-a impus la 200 metri mixt!

Aissia Prisecariu a cucerit primul aur pentru delegația țării noaste, în proba de 200 metri spate, cu un nou record național la 15 ani.

Tot marți, Darius Coman (în proba de 200 metri bras) și Andrei Theodor Proca (în proba de 1.500 metri liber) au câștigat medalii de bronz la Maribor, Slovenia.

400 metri mixt feminin Ana Maria Sibișeanu: 4:59.21. – calificată cu al cincilea timp în finală.

Rezultate de top la Mondiale și la FOTE. Înotătorii României se remarcă

Record la FOTE, în Slovenia pentru Darius Coman: 2:16.84 (record național la 16,17 și 18 ani!) – calificat cu primul timp în semifinale la 200 metri bras, la Maribor!

La 200 metri spate a concurat Aissia Prisecariu: 2:13.57 – calificată cu primul timp în semifinale, a intrat cu cel mai bun timp în finală.

La 100 metri spate masculin Tudor Iordache a înotat în 58.67 și s-a calificat în semifinale, va fi a doua rezervă în finală.

Detalii despre Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Maribor, oferă FRNPM și aici.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea