Viorel Palici e pe podium la Balea pe potecile muntilor Fagaras

139
Viorel Palici e pe podium la Balea pe potecile muntilor Fagarasi

Viorel Palici e premiat pentru cursa de 5 kilometri castigata de Ionut Zinca. Intrecerea pentru locul secund a fost intre Viorel Palici si Cristian Mosoiu. Ingrid Mutter a castigat cursa feminina. Ingrid nu mai alergase intr-un concurs oficial din 1 decembrie 2019, intr-o competitie desfasurata la Cluj Napoca.

Viorel Palici e critic cu el insusi dupa intrecerea de la Balea.

Viorel Palici e pe podium la Balea pe potecile muntilor Fagarasi

”KM Vertical Balea,o cursa pe care o organizează un super om,Adrian Valean. Acesta a reușit cu multă muncă să ne readucă la „viață” pe unii dintre alegătorii montani dupa „amorțeala” și perioada de incertitudine in care ne-am aflat de la începutul pandemiei. A fost o gură de aer pentru cei ca mine care așteptau un concurs. Un semn ca totul se îndreaptă spre „normal”. Am alergat bătrânește! Am incercat sa ma simt bine in timpul cursei sa nu trag prea tare de mine. Am vrut sa savurez aceasta prima cursă, sa ma bucur de ea. Am reușit un loc 3. Ma consolez cu gândul ca am avut cel mai bun timp pe urcarea de la refugiu pana in Șaua Doamnei. Deci bătrânul încă mai poate! Momentul s-a lăsat mult așteptat, dar chiar a meritat! M-am bucurat de fiecare clipă!”-Viorel Palici pe pagina de socializare

Zinca si Mosoiu au fost mai rapizi. Cristi Mosoiu s-a antrenat normal in ultima perioada. 

„Cred ca am mai slabit putin fata de sezonul trecut. Antrenamentele au fost insa cam haotice pentru ca nu aveam un obiectiv clar. Astept competitiile viitoare”, a spus Cristi intr-un interviu oferit pentru AIMX!

Castigatoarea Ingrid Mutter a vorbit pentru AIMX: „A fost pentru prima data cand am alergat la Vertical Balea Race. Mi-a placut. A fost o revenire frumoasa. N-am plecat cu vreun obiectiv de timp. Am pornit din pozitia a 15-a si am alergat printre baieti. Nu am avut neaparat motive de ingrijorare in privinta primului loc la feminin. Un traseu frumos, foarte bine marcat, alergabil la inceput si cu o portiune extrem de abrupta, de impins in bete, la final”, a spus Ingrid pentru AIMX

Pe AIMX aflati aici cum pregateste calificarea la Jocurile Olimpice de la Beijing patinatoarea romana care se va antrena in Olanda.

Autor: Ovidiu Pețenghea