Vlad Dascalu e pe primul loc in Cupa Mondiala si castiga titlul la sub 23 de ani

324
Vlad Dascalu e pe primul loc in Cupa Mondiala si castiga titlul la sub 23 de ani

Vlad Dascalu e pe primul loc in lume la sub 23 de ani la intreceri de Mountain Bike. Pe langa titlul de campion mondial si cel de campion european, Vlad a terminat in Statele Unite ale Americii pe 4 si a cucerit la general trofeul.

Vlad Dascalu e pe primul loc in Cupa Mondiala la sub 23 de ani. Vlad Dascalu  a avut sezonul perfect in Cupa Mondiala de XCO.

Vlad Dascalu e pe primul loc in Cupa Mondiala si castiga titlul la sub 23 de ani”Am terminat ultima etapa din Cupa Mondiala la Snowshoe in SUA. A fost o cursa destul de grea. In prima tura am avut o cazatura. Am ajuns in pozitiile din spate. Dupa am facut si pana. Am tras cat am putut de tare pe un traseu care mi-a placut. Am ajuns pe locul 4 la putina distanta de locul de podium. Sunt foarte multumit cu acest rezultat. Sunt si mai bucuros ca am castigat la general acest sezon al Cupei Mondiale la categoria mea sub 23 de ani. Vreau sa le multumesc tuturor pentru felicitari si ca au fost alaturi de mine tot sezonul.”-Vlad Dascalu pentru Federatia Romana de Ciclism.

Vlad Dascalu a castigat la Mont-Sainte-Anne  pe 28 august. Sunt rezultate istorice obtinute de Vlad Dascalu in Cupa Mondiala de MTB XCO. Romanul din Falticeni, stabilit in Spania de 12 ani impreuna cu familia, a devenit din acest an campion mondial la Mountain Bike XCO, categoria U23!

Inainte de etapa de final din USA, Vlad a terminat pe doi Cross-country Olympic la Lenzerheide pe 9 august. Vlad a castigat in a doua zi din august etapa din Italia din Cupa Mondiala de la Val di Sole.  Anterior succesul din Franta ii aducea a 4-a victorie din cariera in Cupa Mondiala la sub 23 de ani.

Vlad Dascalu este romanul care a obtinut primul podium si prima victorie  la o etapa de Cupa Mondiala la Mountain Bike.

Pe AIMX puteti citi aici care au fost reactiile campioanelor europene la tenis de masa! Romania si-a aparat titlul pe echipe!

Autor: Ovidiu Pețenghea