Vlad Pop se pregătește să urce pe cel mai înalt vârf din Europa, Elbrus la 5632 metri.

126
Vlad Pop se pregătește să urce pe cel mai înalt vârf din Europa, Elbrus la 5632 metri.

Vlad Pop se pregătește de misiunea din Caucaz să ajungă pe „Muntele limbilor diferite”, alte popoare l-au denumit „Regele spiritelor”, „Tronul zeilor”,  Elbrus se află chiar la granița dintre Europa și Asia.

Vlad Pop se pregătește pentru o misiune de 4-5 zile și de zile suplimentare pentru aclimatizare. 

”Între 27 iulie – 3 August 2021 vreau să urc pe cel mai înalt vârf din Europa, Elbrus (5632 metri), unul dintre cele șapte cele mai înalte vârfuri de pe fiecare continent, pentru educația copiilor cu cancer de la Asociația Magic.”

Îl puteți susține pe Vlad Pop aici!


”Am reușit să strângem banii pentru 100 de burse educaționale 2021 și e nevoie să începem pentru 2022 pentru că dorim să ajutăm 200 de copii cu cancer să meargă la școală. În 2022 vreau să mă întorc din nou la Oceanul Arctic și să alerg 620 km pentru această cauză, dar până atunci vreau să vă am alături în această expediție.”

Crișan Pop Vlad Adrian este alergător de ultramaratoane, ambasador Magic, Vlad Pop a dus numele MagiCAMP din Cluj până la Polul Nord. De șase ani, de când a pășit prima oară în „tabăra care i-a schimbat viața”. Plăcerea de a alerga a căpătat un scop nobil: susținerea copiilor aflați în suferință.

Vlad Pop se pregătește să urce pe cel mai înalt vârf din Europa, Elbrus la 5632 metri.

Banii strânși de Vlad Pop în urma ultramaratoanelor la care a alergat au asigurat transportul și zile de neuitat în MagiCAMP. Momente speciale pentru sute de copii cu diagnostic oncologic. Au fost și 100 de burse educaționale MagicEDU. Totul în valoare de 600.000 de lei! Burse menite să prevină abandonul școlar al acestor copii.
În plus, Vlad coordonează împreună cu soția sa MagicHOME-ul de la Cluj. Este inclusă cazarea gratuită a copiilor veniți la tratament la Clinica de Pediatrie 2). In plus, Magic Box (cutiile de alimente trimise lunar către de familii din Transilvania cu copii grav bolnavi).

Pe AIMX aflați aici și despre Autism 24H: „O medie de 110/115 kilometri pe alergator va asigura un loc pe podium respectivei echipe. Doua luni si jumatate au mai ramas pana la startul ultramaratonului pe nisip din statiunea Mamaia, judetul Constanta.