Vlad Ştefan Mihalache a făcut un nou record naţional la 200 metri fluture

36
Vlad Ştefan Mihalache a făcut un nou record naţional la 200 metri fluture
sursa Aqua Sport Facebook

Vlad Ştefan Mihalache s-a remarcat în ziua a doua la Campionatul European de Juniori! Aqua Sport şi Mircea Purcaru anunţă performanţa primului sportiv al clubului ajuns la vârsta junioratului care participă la un Campionat European, medalia lui devenind astfel prima medalie europeană din istoria Aqua Sport !

Vlad Ştefan Mihalache a făcut un nou record naţional la 200 metri fluture
Sursa Facebook Aqua Sport

Vlad Ştefan Mihalache este medaliat cu argint la 200 metri fluture şi face record naţional la Europenele de Juniori spre satisfacţia lui Mircea Purcaru şi a clubului Aqua Sport!

Rezultatele de top se adună pentru delegaţia României! Medalii şi recorduri naţionale.

Daria Silișteanu a făcut record și a obținut medalia de bronz în proba de 50 de metri spate anunță FRNPM. Daria Măriuca Silişteanu, în vârstă de doar 14 ani a doborât recordul Dianei Mocanu, din urmă cu 21 de ani!

Daria Silișteanu a făcut record național în proba de 50 de metri spate!
SURSA Facebook FRNPM

Daria Silișteanu a făcut record și a cucerit prima medalie pentru România la Campionatul European de înot pentru Juniori de la Belgrad (4-9 iulie 2023).

În cea dea doua zi de concurs din Serbia, Daria, în vârstă de 14 ani a obținut medalia de bronz în proba de 50 metri spate. Calificată în finală cu al doilea timp (28.59 secunde – nou record național de seniori), Daria a încheiat finala după 28.46 secunde. Evoluțiile sportivilor din lotul României în bazinul de înot din complexul “25. maj – Milan Gale Muškatirović” pot fi urmărite LIVE !

Daria a evoluat bine şi la Campionatul Național de la Otopeni unde a ajuns în top la 50 metri spate (824 puncte). Daria a ocupat locul 1 la toate cele trei categorii de vârstă: seniori, tineret, juniori, în timp ce locul 2 a fost ocupat (de asemenea la toate cele 3 categorii) de Aissia Claudia Prisecariu (CS Dinamo) – 807 puncte (200 metri spate).

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!