Weekend cu victorii pentru Viorel Pălici la Vertical Bâlea și la Duatlon Sibiu

348
Weekend cu victorii pentru Viorel Pălici la Vertical Bâlea și la Duatlon Sibiu

Weekend cu victorii pentru Viorel Pălici la Vertical Bâlea a avut aproximativ 5 km cu 1000D+ în 46’59”, o cursă verticală organizată excepțional. Viorel a câștigat și la Sibiu.

Weekend cu victorii pentru Viorel Pălici despre care atletul a postat pe pagina de socializare.

”Două concursuri,două victorii!Sâmbăta am alergat la KM Vertical Bâlea,iar duminica la Duathlon Challenge Sibiu(prima cursă de acest tip după mult,mult timp).A fost un sfârșit de săptămână perfect!Mulțumesc CSA STEAUA BUCUREȘTI!”-a postat pe pagina de socializare Viorel.

Pălici a terminat în 00:59:02!
Ionuț Dacian
a încheiat pe 2 în 00:59:33. Al treilea a fost Harsan Paul cu timpul 01:01:13.

Veronica Ciuntu a fost câștigătoare după 01:11:34 ! A terminat după 18 reprezentanți la masculin. A doua a fost Oana Florescu, finish în
01:16:48. Pe trei s-a clasat Valeria Alina Rusu după 01:18:58.

Pălici s-a impus la ediția cu numărul 8 la Buonavista Duathlon Challenge.
Acțiune organizată de CAB Sport, cofinanțată de Consiliul Local prin Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.
• Duatlonul clasic: 5 km alergare în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului urmați de 20 km cu bicicleta (2 bucle a cate 10 km Sibiu – Rășinari pe DJ 106 A, soseaua fiind închisă circulației autoturismelor) şi, la final, 2 km alergare în Muzeu).
• Duatlonul clasic (alergare + bicicleta + alergare), pe asfalt exclusiv, ștafetă – presupune parcurgerea acelorași distante: 5 km alergare, urmați de 20 km cu bicicleta + 2 km alergare în echipă: un alergator aleargă 5 km, apoi preda ștafeta biciclistului, iar apoi biciclistul îi predă ștafeta din nou alergatorului.

Sâmbătă s-a desfășurat KM BÂLEA VERTICAL RACE, cursa care te face „să atingi cerul”. Este una dintre cele mai dificile competiții de alergare din țară prin prisma diferenței de nivel acumulate într-o distanță destul de mică. Traseul are aproximativ 5 kilometri, cu 1000+. Aimx.ro a stat de vorba cu ultramaratonista Adriana Plosnita, o alergatoare implicată în organizare. Interviul e pe AIMX aici!