Alergatoarea Denisa Dragomir a devenit sportiv RED BULL:”Sunt foarte motivata”

123

Denisa Dragomir a reusit sa semneze un contract important la inceputul acestui an. Medaliata cu bronz de 5 ori la Campionatele Mondiale de Alergare Montana Denisa a devenit sportiv RED BULL. Ea promoveaza deja celebra bautura energizanta. Denisa Dragomir este al doilea sportiv roman care semneaza un contract cu Red Bull dupa Cristina Neagu, de 4 ori declarata cea mai valoroasa handbalista de pe planeta.

Denisa Dragomir: „Sunt foarte motivata si sper sa reusesc tot ce mi-am propus in acest sezon”

Denisa a vorbit cu aimx.ro despre colaborarea cu Red Bull.

„Sunt foarte fericita ca am intrat in echipa Red Bull. Mi-am dorit tot timpul sa am o colaborare cu niste oameni profesionisti care sa fie alaturi de mine. Sunt foarte motivata si sper sa reusesc sa-mi indeplinesc toate obiectivele pe care mi le-am propus sezonul acesta. Ma voi axa mai mult pe etapele din Cupa Mondila de Skyrunning”.

Sezonul competitional va incepe pentru Denisa tocmai in Japonia. Ea va alerga pentru prima data in tara soarelui rasare. „Awa Skyrace” este prima etapa a circuitului. Traseul are o lungime de 33 de kilometri, cu 2400 de metri diferenta de nivel. Alergatorii ajung la altitudinea de 1293 de metri. Traseul este in inima “Alpilor Japonezi”.

„Prima cursa din acest an va fi pe 19 aprilie in Japonia . De anul acesta am devenit si ambasador skyrunning. Pana atunci ma pregatesc la Pitesti Sunt norocasa ca nu am zapada si ca am padurea Trivale chiar in „spatele casei”. De spatamana viitoare voi incepe si antrenamentele specifice” a mai declarat Denisa Dragomir pentru aimx.ro.

Tot pe aimx.ro poti citi si despre romanul care a ajuns la 302 maratoane alergate, AICI!!!

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: Mihai Stetcu