Amalia Lică s-a impus la proba de cerc la Pharaoh’s Cup 2023

0
128
Amalia Lică s-a impus la proba de cerc la Pharaoh's Cup 2023

Amalia Lică s-a impus în Egipt cu o evoluție la superlativ! Între 7-9 iulie, la BT Arena din Cluj-Napoca, avem ocazia să o susținem la Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică, un eveniment unic pentru România anunță Federatia Română de Gimnastică Ritmică.

Sursa, Facebook Irina Deleanu

Amalia Lică s-a impus, Adriana Mitroi este fericită! Gimnastica ritmică din România este la un moment de top!

”Ai preluat-o pe Amalia la 5 ani când statea mai mult lipită si atarnată de tine, ai șlefuit-o 7 ani, i-ai construit aripi si acum i-ai dat drumul să zboare.De la lebada lui Ceaikovski, la pașii lui Charlie Chaplin ai ajuns la Campionatul Europen cu un Rock and roll de senzație punctat cu nota maximă. Sa rămâi la fel de inspirată și să îți vezi realizate toate visele la care muncești cu atâta dăruire de ani de zile.” Posta anul trecut, Magdalena Lica și colaborarea continuă cu succes!

Patru finale în Egipt care au avut-o pe Amalia în lumina reflectoarelor. A concurat, a câștigat și a primit aprecierile tuturor!

Luna trecută reprezentantele României au concurat la Campionatul European de la Baku cu rezultate lăudabile.

Echipa senioarelor formată din Annaliese Dragan și Andreea Verdes alături de ansamblul de senioare, aflat la prima participare într-o competiție majoră a fost pe locul 11. Ansamblul este format din: Dalia Marin, Catrina Buniov, Claudia Mitan, Anisia Dragan, Antonia Stănescu și Alenia Biringer.

Annaliese Dragan a fost pe locul 13 la individual compus, cea mai bună clasare locul 9 la panglică. Annaliese a primit din partea organizatorilor și Premiul ,,Miss Press”.

Andreea Verdeș a fost pe locul 21 la individual compus, conform Federației Române de Gimnastică Ritmică.

Pe AIMX  citiți și articole din natație!

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea