Ciprian Bălănescu a câștigat la triatlon sprint în competiția Herbalife24 Triathlon Los Angeles

434
Ciprian Bălănescu a câștigat la triatlon sprint în competiția Herbalife24 Triathlon Los Angeles

Ciprian Bălănescu a câștigat întrecerea americană de la evenimentul la care au participat peste 2.000 de sportivi. În urmă cu 8 ani, Ciprian Bălănescu s-a alăturat echipei de atleți sponsorizați de Herbalife Nutrition România. La Sprint, Ciprian a fost pe 10, la ciclism pe doi și a câștigat la alergare.

Ciprian Bălănescu a câștigat la triatlon sprint în competiția Herbalife24 Triathlon Los Angeles

Ciprian Bălănescu a câștigat în fața lui Peter Thorpe la triatlon sprint în competiția Herbalife24 Triathlon Los Angeles. Pe trei a încheiat Tupaz Shantelle.

Ciprian Bălănescu este multiplu campion național la duatlon și triatlon, campion balcanic la duatlon și campion al României la aquatlon. Rezultatele detaliate din Los Angeles sunt aici!

Ciprian Bălănescu face sport de performanță din 2002.  În carieră a fost inspirat de Viorel Pălici.

”Este unul dintre sportivii care mereu a tăcut și a făcut. Constanța lui, determinarea cu care luptă la fiecare concurs sunt de admirat. Are o capacitate de muncă incredibilă, ținând cont de faptul că are și familie. Cred ca suntem mulți care am putea beneficia de exemplul său.”

Pe Ciprian Bălănescu îl puteți urmări pe pagina sa de sportiv, aici.

Ciprian Balanescu s-a clasat pe locul 40 la Campionatul Mondial de Duathlon Standard

Ciprian Balanescu a incheiat prima alergare (9,2 kilometri), in 30 de minute si 43 de secunde. Se afla pe locul 45 din 49 de concurenti (30 la elite + 19 la under 23). Atletul român a reusit o tranzitie foarte buna catre proba de bicicleta: 44 de secunde. Doar 7 sportivi au avut un timp mai bun. Ritmul a fost unul infernal. Dupa proba de bicicleta 3 sportivi au fost descalificati pentru ca au fost ajunsi din urma de lider. Ciprian a incheiat proba de bicicleta in 59 de minute si 33 de secunde. Ultimii kilometri de alergare au fost parcursi in 15 minute si 44 de secunde.

Citiți și despre Cristian Deacu pe AIMX  aici!

Autor Ovidiu Pețenghea