Dinamo a câștigat titlul de campioană la sabie în proba feminină pe echipe.

0
129
Dinamo a câștigat titlul de campioană la sabie în proba feminină pe echipe.
sursa Facebook, Federația Română de Scrimă

Dinamo a câștigat titlul de campioană la sabie mulțumită echipei pe care au format-o: Amalia Covaliu, Maria Matei, Alexandra Mitruş și Andreea Şerbănoiu!

Dinamo a câștigat titlul de campioană la sabie cu Amalia Covaliu, Maria Matei, Alexandra Mitruş și Andreea Şerbănoiu câștigătoare în fața echipei de la CS Riposta.

În proba de joi, CS Dinamo 1 a trecut în semifinale de CS Dinamo 4 cu 45-27, în timp ce CS Riposta cu Theodora Alexandrescu, Mihaela Chiţu, Bianca Gomoescu și Ilinca Pantiş a învins-o în penultimul act pe CSA Steaua 1 cu 45-43. CS Dinamo Bucureşti a întrecut-o în finală pe CS Riposta Bucureşti, cu 45-36. Medaliile de bronz au revenit echipei CSA Steaua 1 cu Maria Alexe, Tania Luţea, Sabina Martiş și Denisa Şerban care a dispus de CS Dinamo 4 cu 45-40, în finala mică.

CS Dinamo a câştigat toate cele patru titluri naţionale la sabie, pe echipe şi la individual, unde s-au impus Iulian Teodosiu și Maria Matei.

Rareș Ailinca, Codrin Cozmuleanu, Iulian Teodosiu, Răzvan Ursachi de la CS Dinamo 1 au câștigat titlul național pe echipe la sabie masculin seniori, după ce i-au învins în finală pe Matei Cîdu, Dacian Enache, Mihnea Enache, Alexandru Zmău, de la CSA Steaua 1 cu scorul 45-30.

Medaliile de bronz ale concursului au fost adjudecate de sportivii de la CS Dinamo 2 (Casian Cîdu, Iustin Cîdu, Vlad Covaliu și Marco Șovar), care s-au impus cu 45-44 în fața echipei CSM Unirea Sobozia (Mihai Cruțu, Eduard Dragomir, George Dragomir, Răzvan Stănescu).

Iulian Teodosiu (CS Dinamo) a câștigat titlul național la sabie masculin în întrecerea seniorilor. Iulian l-a învins în finala probei pe Răzvan Ursachi (CS Dinamo), cu 15-10. Medaliile de bronz au fost obținute de Alexandru Zmău (CSA Steaua) și Radu NIțu (CS Riposta București). Toate rezultatele tabloului principal și clasamentul final sunt aici .

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Bucură-te de primăvară, în natură, cu alergare și peisaje superbe la competiția www.urmepeplay.ro !

Autor: Ovidiu Pețenghea