România are 3 sportivi calificați în Cupa Mondială de Snowboard în sezonul următor

0
231
România are 3 sportivi calificați în Cupa Mondială de Snowboard în sezonul următor

România are 3 sportivi calificați în Cupa Mondială de Snowboard: Dana Seleușan Popescu, Toma Mortila și Adrian Teodorescu.

Romanii concureaza la ultima etapa de Cupa Mondiala la snowboard PGS!
Dana, Toma Mortila si Adi Teodorescu

România are 3 sportivi calificați în Cupa Mondială de Snowboard de la Asociația Sportivă Academia de Snowboard Toma Mortila.

Recent, România a obținut 5 medalii și calificări în Cupa Mondială. Dana Ioana Popescu și-a asigurat calificarea în Cupa Mondială de Snowboard și în sezonul următor 2023-2024!

România a obținut 5 medalii și calificări în Cupa Mondială la Snowboard

România a obținut 5 medalii și calificări în Cupa Mondială după participarea în Serbia la întrecerile de la Kapaonik, la Snowboard.

La slalom, Dana a întrecut-o pe Sanja Spasovska din Macedonia de Nord. Top trei a fost completat de Andjela Djogic din Serbia.

La Slalom Uriaș, Dana s-a impus în fața reprezentantelor din Macedonia de Nord, Sanja Spasovska și Eva Bashovska.

Adrian Teodorescu a câștigat la Slalom Uriaș. Reprezentantul României a fost urmat de grecul Ioannis Doumos. Top trei a fost completat de Toma Andrei Mortila Zaharescu.

La Slalom, Toma Ridertoma Mortila a câștigat în fața grecului Ioannis Doumos. Pe trei a fost Aleksandar Kacarski din Macedonia de Nord și pe patru a încheiat Adrian Teodorescu.

A fost o întrecere FIS Snowboard Race .

Mortila are cele mai multe victorii din Romania la Snowboard
Toma Ridertoma Mortila foto dreapta

Mortila a început să concureze în 1988. În 1994 a participat la prima competiție Open. În 1995 a fost la primul Campionat Național de Snowboard.

” In 1998 a fost prima competitie oficiala din Romania, Cupa FRSB. Au urmat Campionatele Nationale ale Romaniei organizate de FRSB in 1999. In 2000 am debutat la prima competitie FIS de snowboard in Cupa Europei , iar in 2001 la Campionatul Mondial de Snowboard.”-Rider Toma

Bucură-te de primăvară, în natură, cu alergare și peisaje superbe la competiția www.urmepeplay.ro !

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea