Eduard Grosu este printre cei mai buni sprinteri in Turul Slovaciei

317
Eduard Grosu este printre cei mai buni sprinteri in Turul Slovaciei

Eduard Grosu este printre catigatorii editiei cu numarul 63 din Turul care se tine in prezent pe teritoriul Slovaciei. Competitia a inceput in 1954 in Cehoslovacia. Eduard Grosu a castigat in Slovacia etapa a doua intre Bardejov si Ružomberok pe distanta de 226.6klometri. Edi, sprinterul Delko Marseille Provence l-a intrecut pe belgianul Yves Lampaert de la Deceuninck – Quick Step. Al treilea a fost francezul Arnaud Démare. Dublul castigator de etapa in Turul Frantei si-a luat revansa in etapa a treia.

Eduard Grosu este printre catigatorii editiei cu numarul 63 din Turul care se tine in prezent pe teritoriul Slovaciei. Etapa a treia a fost castigata de Demare in fata tandemului de la UAE TEAM EMIRATES.

Aleksand Riabushenko si Alexander Kristoff l-au urmat pe Demare. Edi a fost pe 29. Prima etapa a fost castigata de Kristoff, iar Edi a incheiat pe 56. Rezultate de la Okolo Slovenska sunt aici!

Yves Lampaert (Deceuninck-Quickstep) a terminat etapa pe 5. Belgianul este primul clasat la general. Ca si Eduard Grosu, Yves a venit in Turul Slovaciei dupa o intrecere nationala.

Eduard Grosu este printre cei mai buni sprinteri in Turul SlovacieiEduard si-a dorit mult o victorie in Mica Bucla. Ultima etapa din Turul Romaniei a fost castigata de polonezul Stanislaw Aniolkowski. Ciclistul de la CCC Development Team s-a impus si in etapa a doua a competitiei, pe traseul de 176 de kilometri dintre Brasov si Focsani. Specialistul Romaniei la sprint, Eduard Grosu a trecut la finish al doilea. Anterior Grosu si olandezii de la Monkey Town s-au intrecut pentru victorie la Sighisoara. Grosu a castigat sprintul plutonului dupa Slik si Alex Molenaar a caror evadare a fost de succes. Si in etapa cu finish la Focsani, Eduard a fost pe 3. De la Bucuresti, Eduard s-a regrupat la Delko Marseille Provence.

Actualul leader din Turul Slovaciei, Yves Lampaert a concurat in Clasica Brussels si a terminat pe 21 intrecerea pe care a castigat-o australianul Caleb Ewan.

Pe AIMX puteti citi AICI despre momentul greu prin care a trecut Paul Georgescu in Canalul Nordic:”Nu raspundeam la stimuli”!