Finale si medalie pentru Romania la Europenele de Atletism pentru tineret

415
Finale si medalie pentru Romania la Europenele de Atletism pentru tineret

Finale si medalie in weekendul dedicat intrecerilor atletice de la Europenele de Atletism pentru tineret din Suedia. Andrea Miklos a castigat medalia de bronz in proba de 400 metri la Gavle. Sportiva de la CSM București a terminat finala in 52.66 secunde. Este cel mai bun rezultat din acest sezon pentru Miklos.  Natalia Kaczmarek din Polonia a castigat in 52.34 secunde. Vicecampioana este Lada Vondrova  din Cehia cu finish in 52.40 secunde.
Finale si medalie pentru Romania la Europenele de Atletism pentru tineretAndrea Mikloș, antrenata de Kanizsay Magdolna a cucerit prima medalie pentru Romania la Campionatul European de Tineret rezervat nivelului sub 23 de ani in Suedia. Anul trecut pe 12 iulie la Mondialele U20, Andrea Miklos a castigat medalia de argint la Tampere dupa o cursa pe care a incheiat-o cu „Personal Best”. Cel mai bun rezultat personal a fost obtinut cu 52.07! Concursul a fost castigat de indianca Hima Das in 51.46!

Finale si medalie pentru Romania la Europenele de Atletism pentru tineret. Trei romani sunt in finala de triplusalt!

Razvan Cristian Grecu s-a clasat pe locul 4 cu 16,37 metri. A fost o saritura care i-a adus lui Grecu rezultatul cel mai bun in sezonul actual.
Florin Alexandru Visan a terminat calificarile pe locul 6. A sarit 16,30 metri, ceea ce reprezinta cel mai bun rezultat personal pentru atletul roman.
Alexandru Gheorghe Tache a ajuns in finala cu al 11-lea rezultat. Tache a sarit 15,92 metri, cel mai bun rezultat din sezon.
Finala de la triplusalt e programata duminica de la ora 19:30.

Finale si medalie pentru Romania la Europenele de Atletism pentru tineretMarina Andreea Baboi a alergat 24.04 si s-a calificat in finala la 200 metri. Rezultate aici!

O sutime de secunda i-a lipsit Marinei Baboi sa ajunga in finala si la 100 metri.

„O sutime, 7cm. Mi-am dorit, am luptat, dar n-a fost sa fie de data asta. Termin proba de 100m. pe un onorabil loc 11. Cea mai buna performanța a mea la un Campionat European.Sunt mândra de mine ca am reușit sa ma lupt de la egal la egal, sa-mi înving temerile și sa ma lupt in ciuda condițiilor nefavorabile.”-Marina Baboi

Pe AIMX cititi si despre sportiva care la 103 ani castiga medalii la 50 si la 100 metri. Detalii aici!

Sursa foto Federatia Romana de Atletism

Autor: Ovidiu Pețenghea