Grecu si Vlad sunt vicecampioane mondiale la Bob! O sutime le-a despartit de aur!

492
Grecu si Vlad sunt vicecampioane mondiale la Bob! O sutime le-a despartit de aur!

Grecu si Vlad sunt vicecampioane mondiale la Bob! Andreea si Teodora au cucerit medaliile de argint la  juniori, in Germania.  Grecu si Vlad au terminat concursul de la Konigssee intr-un minut 42 sec 25/100.  Echipajul Austriei merge pe bob Walner. Valoare:90000€! Fetele noastre merg pe BTC Valoare:40000€! Urmatorul concurs este in America la Lake Placid. Saptamana viitoare este o noua etapa din Cupa Mondiala.

Grecu si Vlad sunt vicecampioane mondiale la Bob fiind devansate cu doar o sutime de secunda de austriecele Katrin Beierl si Jennifer Jantina Oluumi Desire Onasanya. Pe locul al treilea s-a clasat echipajul german Kim Kalicki/Kim Lipperheide.

Anterior fetele antrenate de Paul Neagu au castigat medaliile de bronz la Konigssee, in Germania. Fetele au facut record personal la start chiar in locul unde acum au concurat la Campionatele Mondiale de juniori. Echipajele Canadei si Germaniei le-au intrecut atunci pe reprezentantele Romaniei.

„Ne-am facut record personal la start si am reusit un timp final care ne-a adus medalia de bronz! Pentru mine a fost un nou sentiment de bucurie,deoarece a fost si primul concurs cu Teodora Vlad unde am obtinut o medalie. Am incheiat anul pe partia din Innsbruck unde au avut loc Campionatele Nationale de Bob,skeleton si sanie.In continuare ne vom antrena intens pentru a ne mentine in forma. De pe data de 1 ianuarie am inceput antrenamentele oficiale pentru Cupa Europei din Winterberg.”-Andreea Grecu

Mihai Tentea si Ciprian Daroczi au obtinut bronzul la aceste Mondiale in proba de bob-2 masculin la Under-23. Mihai si Ciprian au castigat  medaliile dupa un finish in1 min 40 sec 22/100. Primele doua locuri au fost ocupate de Germania. S-a impus echipajul format din Jonas Jannusch si Benedikt Hertel (1 min 39 sec 96/100). Pe doi au terminat elvetienii Michael Vogt si Sandro Michel ( 1 min 40 sec 17/100).

In concursul rezervat juniorilor, Tentea şi Daroczi au ocupat locul 8.  Mihai Cristian Tentea si Ciprian Nicolae Daroczi au castigat medaliile de aur in proba de bob-2 masculin si la Campionatele Europene Under-23 de la Sigulda (Letonia). Detalii aici!

Credit foto: James Cook

Autor: Ovidiu Pețenghea