sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăSPORTURI DE IARNALuisa Rasina si Viorel Palici, a treia cea mai buna stafeta a...

Luisa Rasina si Viorel Palici, a treia cea mai buna stafeta a lumii la Winter Triathlon

Campionatul Mondial de Winter Triathlon din Norvegia s-a incheiat cu o noua performanta pentru Romania. Dupa titlul de vicecampioana mondiala cucerit de Luisa Rasina, in proba de duatlon, Luisa a urcat pe a treia treapta a podiumului impreuna cu Viorel Palici, la stafeta mixta. Mondialul s-a desfasurat la Skeikampen, o locatie superba, situata la 3 ore de condus de capitala Oslo, spre nord si la jumatate de roa de Lillehamer, locul unde s0a desfasurat editia din 1994 a Jocurilor Olimpice de Iarna. Skeikampen este o statiune istorica a Norvegiei care ofera turistilor posibilitatea sa practice schi, hiking, ciclism, MTB sau golf. Primii turisti veniti sa practice schi fondul ajungeau la Skeikampen in 1895.

Stafeta Mixta a Romaniei, Rasina – Palici, a cucerit medalia de bronz la Winter Triathlon, in spatele Italiei si Norvegiei

Romania a reusit un nou rezultat mare la Campionatul Mondial de Winter Triathlon. Luisa Rasina si Viorel Palici au incheiat proba de stafeta mixta pe locul 3, dupa 1 ora, 2 minute si 11 secunde, la aproape 1 minut de Norvegia si 1 minut si 56 de secunde de campioana mondiala Italia.

„Ne-am descurcat excelent amandoi. Este a doua medalie a noastra in acest an si a treia in total la Europenele sau Mondialele de Winter Triathlon” a declarat Luisa Rasina pentru aimx.ro.

Bronz pentru Luisa Rasina si Viorel Palici

Concurentii au avut de parcurs de doua ori fiecare 1 km in alergare, 2 de bicicleta si 2 la schi fond. Traseul a fost 100 la suta pe zapada, cu usoara diferenta de nivel.

Rezultatul vine dupa ce ambii sportivi au depus un efort important in proba de duatlon unde Viorel Palici a venit pe 4, iar Luisa a castigat titlul de vicecampioana mondiala. Detalii, puteti citi AICI!!!

aimx.ro este partener media al competitiei de alergare montana „Urme pe Play”. Concursul se desfasoara pe 8 aprilie la Rasinari si este si preselectie pentru lotul Romaniei de maraton si ultra. Detalii si inscrieri pe www.urmepeplay.ro.

Autor: Vlad Lucian Arhire

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE