Paul Pepene a câștigat patru curse la rând. Succes internațional

0
180
Paul Pepene a câștigat patru curse la rând. Succes internațional

Paul Pepene a câștigat patru curse la rând. S-a impus în întrecerile de schi fond din Cupa Balcanică.

Paul Pepene a câștigat patru curse la rând. Succes internațional

Paul Pepene a câștigat patru curse la rând.Victorii în Bosnia și Turcia la schi fond pe distanțele de 10 și 15 kilometri.

Pe patru martie tandemul României a impresionat. Pepene s-a impus. iar Mihai Popa a fost pe doi. În ziua următoare, Pul Constantin Pepene a câștigat cu un avantaj de peste șase secunde în fața lui Mihai Raul Popa.

După întrecerile de la Dvorista Pale în Bosnia au urmat cursele din Turcia. La Bolu Gerede, Pepene a câștigat la 10 kilometri în fața bulgarilor. Pe patru a fost turcul Firat. Al doilea român în clasament, Florin Robert Dolhascu a fost pe 5, urmat de Raul Mihai Popa.

O zi mai târziu, Pepene a câștigat la 15 kilometri. Pe podium a fost și Raul Mihai Popa, clasat pe trei după bulgarul Daniel Peshkov.

În afara Cupei Balcanice, Paul Pepene a câștigat întrecerea de 10 kilometri la schi fond în Austria. Philipp Leodolter și Michael Foettinger au completat podiumul. Un alt austriac a fost pe patru, Philip Wieser.

Paul Pepene câștigă concursul de schi de la Ramsau am Dachstein

Paul Pepene câștigă întrecerea de 10 kilometri la schi fond. Raul Mihai Popa a fost pe 5. Florin Dolhăscu s-a clasat pe locul 19. Cojocaru Gabriel a fost pe locul 22 la seniori și pe locul 8 la juniori. Delia Reit a fost pe locul 14 la senioare și locul 8 la junioare. Lorincz Timeia s-a clasat pe locul 20.

La concursul F.I.S. a fost organizată și întrecerea din Cupa Austriei – Ramsau am Dachstein în districtul Liezen, landul Steiermark. Au participat 11 națiuni, 51 sportivi.

A fost primul concurs internațional pentru Pepene în acest an.

Pe 18 decembrie la Alpen Cup, tot în Austria, Pepene a fost pe 14 la 10 kilometri

Este sportivul care se remarcă prin constanță. Din 2005 a reprezentat România la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Din 2010, Paul participă la Jocurile Olimpice în proba de schi fond!

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Bucură-te de primăvară, în natură, cu alergare și peisaje superbe la competiția www.urmepeplay.ro !

Autor: Ovidiu Pețenghea