duminică, decembrie 10, 2023
AcasăFII DE NEOPRITNarcis Mihăilă a doborât recordul național la 35 de kilometri marș! Declarație

Narcis Mihăilă a doborât recordul național la 35 de kilometri marș! Declarație

Narcis Mihăilă a doborât recordul național la 35 de kilometri cu finish în două ore 37 de minute și 23 de secunde la marș. Performanța a fost realizată la Campionatul European din Cehia, de la Podebrady.

Narcis Mihăilă a doborât recordul național la 35 de kilometri deținut de Marius Cocioran (două ore și 38 de minute)! În Cehia, Narcis a încheiat în două ore, 37 de minute și 23 de secunde.

Marius Cocioran a concurat și el în Cehia și a reuşit cel mai bun timp al său în actualul sezon, două ore, 42 minute şi 43 de secunde. Reșițenii, Narcis Mihăilă, Marius Cocioran, Remus Rădoi şi Ionuţ Pleşu, s-a clasat la final pe locul 7 la echipe.

Sportivii au fost însoțiți la Campionatul European de marş de antrenorii Octavian Măzăran şi George Ardeleanu.

”Sunt foarte mândru și fericit pentru că am reușit să fac primul meu record național la proba de 35 kilometri Marș, în cadrul competiției European Race Walking Team Championships Podebrady 2023. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. A postat pe pagina de socializare, Narcis Mihailă.

Ana Rodean a terminat pe locul 12 la Campionatul European de Marș cu un nou record național în proba de 35 kilometri cu finish în 2:59:18. Ana a obținut calificarea la Campionatul Mondial.

Atleta antrenată de Gabriel Avram și-a îmbunătățit recordul obținut tot la Podebrady, pe 16 mai 2021.

 Ana este multiplă campioană națională. A ocupat locul 12 la Universiada din 2009 în proba de 20 km marș. În anii 2013 și 2014 a câștigat maratonul de la Cluj. Anul trecut a participat la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii  și la Campionatul European de la Munchen.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE