vineri, decembrie 8, 2023
AcasăALERGAREPrimul concurs de trail din 2018 s-a desfasurat la Cluj Napoca: Faget...

Primul concurs de trail din 2018 s-a desfasurat la Cluj Napoca: Faget Winter Race.

   Primul concurs de trail din 2018 a avut loc sambata la Cluj Napoca. Faget Winter Race a ajuns la a cincea editie. Alergatorii au avut de ales intre 3 probe: 7 kilometri, 15 si semimaraton.

Faget Winter Race a adus si iarna la Cluj Napoca. In noaptea de dinaintea competitiei si dimineata a nins usor. S-a alergat pe un strat subtire de zapada. Traseul a inclus portiuni de noroi si frunze. Gyorgy Szabolcs s-a impus la semimaraton. Timpul sau: 1 ora, 40 de minute si 22 de secunde. La feminin a castigat Ingrid Mutter aflata la primul concurs de trail din 2018. Ingrid a venit pe locul 5 la general intr-o ora, 50 de minute si 36 de secunde.

„Am tras, nu la maxim, dar am tras de mine si m-am si simtit bine in cursa. Startul s-a dat la 700 de metri de apartamentul in care locuiesc in Cluj Napoca. Era pacat sa nu merg. Multe portiuni din traseu sunt locurile unde imi fac pregatirea. Erau zone unde din cauza zapezii mai alunecai pe lemne, dar a fost un concurs fain. Traseul a fost marcat mult mai bine la punctele de intersectii. Organizatorii au pus panouri cu sageti si voluntari exact in punctele unde te puteai rataci.” – Ingrid Mutter pentru aimx.ro 

Podium masculin Faget Winter Race:

  1. Gyorgy Szabolcs  1.40.22
  2. Nicolae Balan          1.41.07
  3. Szokolszky Istvan   1.46.55

Podium feminin Faget Winter Race:

  1. Ingrid Mutter          1.50.36
  2. Ibolya Torok              2.02.32
  3. Ilinca Tempeanu         2.08.10

Traseul semimaratonului a avut o diferenta de nivel de 700 metri. Fata de editiile precedente organizatorii au oferit si premii in bani la categoria OPEN. Rezultatele complete la toate cele 3 curse le puteti vizualiza aici.

Credit Photo: Visit Cluj

Autor: Vlad Lucian Arhire

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE