Raluca Stramaturaru a castigat prima medalie in noul sezon de sanie.

464
Raluca Stramaturaru a castigat prima medalie in noul sezon de sanie.

Raluca Stramaturaru a castigat medalia de bronz la Igls. Raluca a terminat pe 3 la Cupa Națiunilor la sanie si a revenit  in atentia iubitorilor sporturilor de iarna dupa ce termina pe locul 7 la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang.

Raluca Stramaturaru a castigat medalie la prima etapa din sezon la sanie.

Raluca Stramaturaru a castigat prima medalie in noul sezon de sanie.Radu Teodor a acompaniat-o pe Raluca si sportiva pe care o antreneaza a intrat in Top 10 in prima etapa de Cupa Mondiala. Raluca a terminat pe opt in sprintul mondial din Austria.

Raluca Stramaturaru a castigat bronzul la Igls si a vorbit despre pregatirea pentru sezonul competitional 2018-2019.

„Pregatirea a inceput inca din aprilie cuantrenamentele fizice. La inceputul lui octombrie am inceput si antrenamentele specifice cu sania. Inainte de prima etapa de Cupa Mondiala am avut 5 saptamani de pregatire pe gheata. Acestea ne-au ajutat sa avem un inceput de sezon destul de reusit.”

Dupa evolutia de la Igls, Raluca a plecat in Canada la Whistler unde se desfasoara a doua etapa de Cupa Mondiala.

„Ne dorim sa confirmam inceputul bun de sezon. Obiectivul principal in acest sezon sunt Campionatele Mondiale de la Winterberg, in Germania. Intrecerile vor avea loc la sfarsitul lui ianuarie anul viitor. Pentru acest final de an si pentru sezonul 2018 -2019 imi doresc in primul rand sa fiu sanatoasa si sa imi pot imbunatati rezultatele obtinute sezonul trecut .”

Decembrie o gaseste pe Raluca in cele mai tari intreceri la Sanie, din Cupa Mondiala.

„Ca in fiecare an Sarbatorile de Craciun le voi petrece acasa alaturi de familie ,iar Anul Nou impreuna cu colegi mei in Germania pentru ca avem concurs pe 3 Ianuarie, la etapa de Cupa Mondiala .”

In Cupa Natiunilor Raluca a fost devansata de austriaca Birgit Platzer si de germanca Jessica Tiebel. In etapa de Cupa Mondiala s-a impus Natalie Geisenberger. Germanca vrea al 7-lea titlu consecutiv in Cupa Mondiala.

Autor: Ovidiu Pețenghea