Șase titluri naționale câștigate consecutiv de David Popovici la Otopeni

0
133
Șase titluri naționale câștigate consecutiv de David Popovici la Otopeni
Sursa Facebook, FRNPM

Șase titluri naționale câștigate consecutiv de David Popovici la Otopeni. A încheiat seria de reușite cu succesul la 100 metri fluture. După David s-a clasat Daniel Martin, iar pe trei a terminat Denis Laurean Popescu.

Șase titluri naționale câștigate consecutiv de David Popovici la Otopeni. Obiectiv îndeplinit și pentru Jocurile Olimpice pentru sportivul antrenat de Adrian Rădulescu.

David Popovici a mai câştigat la actuala ediție a Campionatelor Naționale și la 50 metri liber, 100 metri liber, 100 metri spate, 50 metri fluture şi 400 metri liber.

Aissia Claudia Prisecariu a cucerit titlul național în proba de 200 de metri spate, stabilind și un nou record național, cu timpul 2:12,47. Rebecca Aimee Diaconescu a fost pe doi și Saara Flavia Strimb pe trei.

Sursa Facebook Aqua Sport


Vlad Stancu a cucerit titlul național în proba de 1.500 de metri. Sportivul legitimat la CSA Steaua a fost urmat de Andrei Theodor Proca și de Nandor Nagy. Vlad a câștigat titlul și la 200 metri fluture în fața lui Vlad Ștefan Mihalache și a lui Tobias George Dumitrache.

Mircea Andrei Anghel, sportiv legitimat la CSM București, a devenit campion național în proba de 50 de metri spate și și-a îmbunătățit baremul pentru Campionatele Mondiale.

Marius Grigore îl antrenează pe sportivul Andrei Anghel, premiat la Otopeni la Naționale, cu un parcurs intern și internațional în progres. Evoluția și rezultatul s-au văzut și la Campionatele Mondiale unde Andrei a ajuns în semifinale cu al 7-lea timp în proba de 50 de metri spate, realizând timpul de 23″12 secunde și 887 puncte FINA. Mircea Anghel a fost prezent și la Campionatele Europene de la Roma.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Bucură-te de primăvară, în natură, cu alergare și peisaje superbe la competiția www.urmepeplay.ro !

Autor: Ovidiu Pețenghea