joi, februarie 22, 2024
AcasăALERGARETREI "MOTIVE" PENTRU MIŞCARE ÎN DECEMBRIE

TREI „MOTIVE” PENTRU MIŞCARE ÎN DECEMBRIE

    Bucureştiul face sport si în ultima lună din an. Iubitorii de mişcare au de ales între un maraton, un triatlon şi un trail sau …toate trei.

     Prima zi a lunii decembrie programează şi primul concurs: Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc. Competiţia se va desfăşura în parcul Al.I.Cuza ( fostul IOR), iar startul se va da la ora 9. Sunt 3 distanţe pe care se aleargă: 10 km, 21 de km şi clasica probă de 42 de km. Organizatorii estimează că la această ediţie va fi un record de participare, dar dacă vă grăbiţi aţi mai putea prinde, pe ultima sută de metri, un loc pe lista înscrişilor. Luni şi marţi între orele 16 şi 20 şi miercuri între 16 şi 19 participanţii din Bucureşti îşi pot ridica kiturile de participare de la magazinul Sport GURU. Concurenţii din alte localităţi sunt aşteptaţi cu o oră înainte de start pentru a intra în posesia lor. După mişcare sunteţi invitaţi la o porţie de sarmale.Joi, în Bucureşti, maxima preconizată este de 3 grade, ceea ce înseamnă că la ora startului temperatura va fi undeva în jurul a 0 grade.

    10 decembrie: TRI CHALLENGE CHRISTMAS

tri-challengePe 10 decembrie sunteţi invitaţi la Triatlonul Crăciunului, la Izvorani. Probele sunt accesibile pentru toate categoriile de vârstă (de la 6 ani, pana la 50+) şi pentru toate gusturile (cros, aquatlon, triatlon), competitive şi necompetitive. La triatlon individual se va concura pe următoarele distanţe: alergare 5,5 km, bicicletă 12 km şi inot 500 de metri. Înotul se va desfăşura în bazinul de la Complexul Olimpic Sydney 2000, Izvorani.

Organizatorii vă provoacă pe toţi membrii familiei la o ştefetă inedită, Family FUN TRI, iar ştafera poate fi compusă din două sau trei persoane.

     PE 11 DECEMBRIE SE ALEARGĂ ÎN PĂDUREA BĂNEASA                              winter-trail-run

    Ultima cursă de trail din Bucureşti în 2016 se ţine în pădurea Băneasa. Prima ediţie a avut loc în 2012, iar la startul ei s-a aflat şi cel mai valoros maratonist român, Marius Ionescu. De atunci competiţia s-a dezvoltat şi vă propune curse în trei anotimpuri: primăvara, toamna şi iarna. Se aleargă pe două distanţe de 10,5 km şi 21 de km, iar participanţii sunt şi amatori şi profesionişti.

     Băneasa WINTER TRAIL RUN se bucură de o largă popularitate. Până în prezent s-au înscris 590 de participanţi la cros şi 583 la semimaraton. Taxa este de 130 de lei, iar înregistrările pentru cros s-au închis în data de 20 noiembrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE